GELEN ÖĞRENCİ

2019-2020 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI GİDEN VE GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN 8-15 MART 2019 TARİHLERİ ARASINDADIR.

Üniversitemiz Bölümlerinin GELEN Öğrenci Kontenjan Kriter Listesi için tıklayınız

Başvurulara İlişkin Bilgilendirme:

• Farabi Değişim Programı kapsamında Üniversitemize gelmek için başvuru yapacak öğrenciler, hem farabi.eskisehir.edu.tr adresinden online olarak hem de kendi üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlüğüne şahsen başvuru yapmak zorundadır.
  • Üniversitemize başvuru yapacak öğrencilerin genel ağırlıklı not ortalamalarının
    • Önlisans ve Lisans için en az 2,00
    • Yüksek lisans için en az 2,50
    • Doktora için en az 3,00 olması gerekmektedir.
  • Öğrencinin alttan dersi olması başvuruya engel değildir.
  • Öğrencinin 1. Sınıfta öğrenim görmesi durumunda Güz Dönemi Not Ortalaması dikkate alınmaktadır.
  • Hazırlık sınıfı öğrencileri Farabi Değişim Programı için başvuruda bulunamazlar.
  • Daha önce Farabi Değişim Programından yararlanan öğrenciler, tekrar başvuru yapamazlar.
  • Başvuru yapacak öğrenciler, Farabi Değişim Programı ile ilgili başvuru tarihlerini, belge teslim tarihlerini ve ilgili diğer tarihleri, duyurularımızdan takip etmekle yükümlüdür.
  • Öğrencilerin duyurularımızı takip etmemesi nedeniyle ortaya çıkacak her türlü sorumluluk kendisine aittir.