BAŞVURU BİLGİLENDİRME

BİLGİLENDİRMELER, BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN HATA YAPMASINI ENGELLEMEK AMACIYLA YAPILMAKTADIR!

LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ BAŞVURU BİLGİLENDİRME UYARILARINI DİKKATLE OKUYUNUZ!!

• Öğrenci, BAŞVURU KRİTERLERİNİ sağlayıp sağlamadığını kontrol etmelidir.
  • Öğrenci, başvuru yapmak istediği bölümde HANGİ SINIF İÇİN, KAÇ KİŞİLİK KONTENJAN ayrıldığını kontrol etmelidir.
  • Öğrenci, başvuru yapmadan önce DERSLERİN UYUŞUP UYUŞMADIĞINI kontrol etmelidir.
  • Öğrenci BAŞVURU FORMUNU eksiksiz doldurmalıdır.
  • Başvuru Formuna FOTOĞRAF 2 MB’ı geçmeyecek şekilde PDF olarak (tarayıcıdan taratılarak) yüklenmelidir.
  • Başvuru Formuna  TRANSKRİPT 2 MB’ı geçmeyecek şekilde PDF olarak (tarayıcıdan taratılarak) yüklenmelidir.
  • SİSTEME YÜKLENECEK TRANSKRİPT(LER) ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN ONAYLI İMZALI VE MÜHÜRLÜ OLMALIDIR!
  • Başvuru Formu doldurulduktan sonra “KAYDET” seçeneğine tıklanmadan önce, bilgiler kontrol edilmelidir.
  • KAYDET” seçeneğine tıklanmadan önce başvuru formu seçilerek ve mouse’un sağ tuşu tıklanarak yazdır seçeneği ile çıktı alınarak – imzalanmalı sağ üst köşeye vesikalık fotoğraf yapıştırılmalı – ve öğrencisi olunan üniversitenin Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne, başvuru evrakı 2 adet olarak teslim edilmelidir.
  • Kendi Üniversitesine Başvuru Evrakını Teslim Etmeyen Öğrencilerin Başvuruları Geçersiz Sayılır.
  • Yanlış veri girişi yapan veya hatalı bir işlem yapan/yaptığını düşünen öğrenci farabi@eskisehir.edu.tr adresine e-posta göndererek tekrar giriş izni istemelidir.
  • Gerektiğinde, başvuru yapmak isteyen öğrenci, kendi üniversitesinin Farabi Kurum Kooordinatörlüğü ve/veya Eskişehir Teknik Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğünden yardım talep edebilir.
  • Eksik veya yanlış bilgi verilmesi durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.
  • Aynı anda birden fazla üniversiteye başvuru yaptığı tespit edilen öğrencinin başvurusu geçersiz sayılacaktır.
  • Geçersiz sayılan başvurulardan, Kurum Koordinatörlüğümüz sorumlu olmayacaktır.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!